Caterpillar

2+
1

Voltooi de rups volgens de volgorde van kleuren en vormen die op de kaarten zijn aangegeven. Drie moeilijkheidsgraden. Caterpillar-puzzel, 5 gekleurde stukjes, 5 houten stukjes en 20 progressieve uitdagingskaarten. 

Bekijk product

Fish Mix & Match

2+
1520m
1

Plaats de 4 vissen in de zee na de uitdagingskaarten. Kleuren en patronen leren. 8 stukjes hout, basispuzzel en 12 kaarten met 24 progressieve uitdagingen. 

Bekijk product

Dress Up Game

3+
10m
2-4

Voorschools spel voor 2 tot 4 spelers waarin je alle dieren moet aankleden met de kleuren van de regenboog voordat de zon opkomt. Het spel heeft twee verschillende modi:Coöperatief spel: ...

Bekijk product

Jungle Race

3+
15m
2-4

Speel met de dieren van de jungle door de schijven door de doelen te sluipen! Het bevat 1 uitklapbare, 6 houten schijven, 1 matrijs en 20 chips. 

Bekijk product

Logic Park

3+
1

Spel om ruimtelijke oriëntatie te ontwikkelen. Het bevat 14 stukken hout, basis of (omkeerbare), versierde achtergrond en 45 progressieve uitdagingskaarten. 

Bekijk product

6 Color Puzzles

2+
<150

6 puzzels van elk 4 stukjes om de kleuren te leren. Elk van de puzzels komt overeen met een andere kleur en heeft bijbehorende afbeeldingen van die kleur. Een van ...

Bekijk product

Catch it! Butterflies

3+
10m

Goula Catch It Butterfly Wees de eerste om de combinatie te vinden!Het ideale visuele behendigheidsspel voor de kleintjes in huis! Goula Catch It verrast ons met deze versie met veelkleurige vlinders ...

Bekijk product

Color Forms

3+
1

Maak de vellen compleet door de gekleurde stukken te plaatsen of maak je eigen figuren. Het bevat 1 basis, 22 stukken hout en 8 geïllustreerde platen aan beide zijden. 

Bekijk product

Hungry Monster

3+
10m
2-4

“Goula Hungry Monster” – In dit leuke bordspel maken we pizza! Het doel van het spel is om als eerste de pizza compleet te maken met 4 verschillende toppings. Om ...

Bekijk product

Memo Friends

3+

Speel met de dieren van het bos en ontwikkel geheugen, expressie en mondeling begrip. Het bevat 8 stukken hout, 2 boomstammen, 1 podium en 20 kaarten met scènes. 

Bekijk product

Form 6 puzzles 2 pieces

2+
<150

6 kartonnen puzzels van elk 2 gigantische stukjes.  De puzzel wordt geïllustreerd door verschillende dieren en ook een zon. De dieren die verschijnen zijn: vogel, lieveheersbeestje, beertje, kikker en eekhoorn.

Bekijk product

Puzzle XXL Discovery Animals

3+
<150

Tolles kreisförmiges Puzzle aus 25 Teilen. Setze das Puzzle zusammen, sieh durch die Linsen und entdecke versteckte Tiere. 

Bekijk product
Small Jumbo Logo
© 2023 Koninklijke Jumbo BV. Alle rechten voorbehouden