Over Jumbo

Koninklijke Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie en veel eigen merken zoals Stratego, PimPamPet, Jan van Haasteren. Daarnaast is zij distributeur voor enkele grote merken zoals Rummikub en Rubik’s. Koninklijke Jumbo verkoopt haar producten in Nederland (hoofdkantoor te Zaandam), België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zelfstandig aan klanten. Daarnaast is er een export afdeling die verkopen over de gehele wereld verzorgt.

Jumbo heeft een zusterorganisatie Diset, die verkoopt in Italië, Frankrijk en Iberia (met het hoofdkantoor in Barcelona). Jumbo en Diset vormen gezamenlijk een sterk Europees speelgoedbedrijf onder de naam Jumbodiset Group.

Carrière

Jumbo biedt een prestatie- en resultaat gerichte maar informele cultuur die je deelt met een team van enthousiaste collega’s. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Jumbo werken 130 medewerkers aan hetzelfde resultaat; mooie producten leveren aan mensen over de hele wereld die hen plezier geven, overal en altijd.

 

Small Jumbo Logo
© 2022 Koninklijke Jumbo BV. Alle rechten voorbehouden