Over Jumbo

Al sinds 1853 ontwikkelt, produceert en verkoopt Koninklijke Jumbo puzzels en (bord)spellen. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie. Naast klassiekers zoals Mens Erger Je Niet!, Stratego en PimPamPet, bestaat het assortiment uit onder andere Jan van Haasteren, Hitster, Party & Co en Electro. Koninklijke Jumbo verkoopt haar producten in Nederland (hoofdkantoor te Zaandam), België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zelfstandig aan klanten. Daarnaast is er een export-afdeling die verkopen over de gehele wereld verzorgt.

Jumbo heeft een zusterorganisatie Diset, die verkoopt in Italië, Frankrijk en Iberia (met het hoofdkantoor in Barcelona). Jumbo en Diset vormen gezamenlijk een sterk Europees speelgoedbedrijf onder de naam Jumbodiset Group.

Carrière

Jumbo biedt een prestatie- en resultaatgerichte, maar informele cultuur die je deelt met een team van enthousiaste collega’s. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Jumbo werken 130 medewerkers aan hetzelfde resultaat; mooie producten leveren aan mensen over de hele wereld die hen plezier geven, overal en altijd.

 

Small Jumbo Logo
© 2024 Koninklijke Jumbo BV. Alle rechten voorbehouden