Veelgestelde vragen

Categorie
Merk

Ik ben de voorbeeldposter kwijt van mijn puzzel of deze zat er niet in. Is het mogelijk om deze alsnog te ontvangen?

Het is zeker mogelijk om deze te ontvangen en kunt u via het contactformulier opvragen.
(Met uitzondering van de Wasgij? Puzzels, afbeeldingen worden op normaal A4 papier geprint.)

Ik ben een onderdeel kwijt van een spel, kan ik dit bij Jumbo bestellen?

Afhankelijk van het spel en het onderdeel is het mogelijk, tegen vergoeding, onderdelen van uw spel bij te bestellen. Het kan zijn dat uw spel zo oud dat wij ook geen onderdelen meer hebben. Stuur ons een bericht via het contactformulier, dan laten wij u weten of wij het nog kunnen leveren en wat de kosten zijn.

Ik heb bij het spel Stratego Pirates maar 1 boegspriet in de doos zitten, klopt dat?

De boegspriet in de doos van Stratego Pirates bestaat uit twee halve boegsprieten. Als u de doos de eerste keer openmaakt zitten deze aan elkaar bevestigd en u kunt deze los halen zodat ieder deel van het schip een boegspriet heeft. Zie de onderstaande afbeeldingen.

Ik heb een incomplete puzzel, kan ik bij Jumbo losse stukjes bestellen om zo de puzzel weer compleet te maken?

Jumbo levert geen losse puzzelstukjes. Het is voor Jumbo helaas niet mogelijk om voor het grote assortiment puzzels die wij op de markt brengen losse stukjes te leveren. Daarnaast wordt een puzzel in zijn geheel gedrukt en gestanst waardoor er verschillen in kleur en de stanssnede kunnen ontstaan en dan zijn stukjes niet uitwisselbaar.

Ik mis één of meerdere puzzelstukjes, wat moet ik doen?

Het is vervelend als u één of meerdere puzzelstukjes mist. Als u ons een bericht via het contactformulier stuurt, dan zal onze service afdeling u verder helpen om het probleem op te lossen. Vermeld hierbij alstublieft om welke puzzel het gaat (inclusief het 5-cijferig artikelnummer wat u onder het Jumbo logo kunt vinden), uw adresgegevens en voeg een kopie van het aankoopbewijs toe.

Waarom moet ik een aankoopbewijs opsturen?

Jumbo levert graag een goede service aan de gebruikers van onze producten. Het aankoopbewijs wordt gevraagd om te bepalen of het om een nieuw aangekocht product gaat. In Nederland worden veel spellen en puzzels 2de hands aangeboden en onze garantie beperkt zich tot nieuw aangeschafte producten. Wanneer u geen aankoopbewijs meer heeft dan bieden wij, wanneer van toepassing, de mogelijkheid onderdelen te bestellen tegen een kleine vergoeding.

Zit er garantie op de producten van Jumbo?

Ja, Jumbo besteed veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan.Wij bieden een garantie van 2 jaar op nieuw gekochte producten waarvan dag 1 de datum van aankoop is die vermeld staat op het aankoopbewijs.

Mocht dit bij u het geval zijn dan kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen, samen met uw persoonlijke gegevens en het aankoopbewijs.Voor een snelle afwikkeling vragen wij u zoveel mogelijk informatie te geven.

Er kan alleen aanspraak gemaakt worden op garantie wanneer nog een aankoopbewijs heeft.

Small Jumbo Logo
© 2024 Koninklijke Jumbo BV. Alle rechten voorbehouden